MIÉRT VONZÓ A NEMZETI UTALVÁNY?

1.

KEDVEZŐ ADÓZÁS

Csökkentse cége kiadásait! Mindössze 35,99% közterhet jelent vállalkozásának a Nemzeti Utalvány. A csekély értékű juttatás a bér adómértékének feléért adható, így kiválóan alkalmas költségei optimalizálására. Számos lehetőség közül választhat, legyen szó üzleti ajándékról, rendezvényajándékról, munkaruházatról, vagy éppen az otthoni munkavégzés digitális eszközeinek beszerzésének támogatásra.

2.

KÉZZELFOGHATÓ ELŐNYÖK

A vonatkozó jogszabályok szerint a munkavállalónak évente egy alkalommal adhat csekély értékű ajándékot a minimálbér 10%-ig, azaz 16.100 Ft-ig. Erre a legegyszerűbb megoldás a 16.000 Ft összegű széles és általános felhasználhatóságú ajándékutalvány tömbünk. Ezen felül szintén 35,99% adóteher mellett juttathat a munkavállaló közvetlen hozzátartozóinak is, ezzel többszörözve a csekély összeget. További lehetőség a céges rendezvényen, ajándékutalvány formájában is kiadható ajándék összege a minimálbér 25%-a, azaz további 40.250 ft dolgozónként.

3.

ELÉGEDETT MUNKAVÁLLALÓ

Egy négytagú családban élő munkavállaló esetén utalvány formájában kiadott csekély értékű ajándékok és év végi rendezvényen adott ajándék összege évi 104.000 ft, mely szemben a jelenleg elérhető cafetéria zsebekkel, a valós mindennapi kiadásokban támogatja a munkavállalót és családját, mely a bér jellegű kiadásokhoz képest dolgozónként 44.800 ft megtakarítást jelent a vállalatnak. Ez 50 dolgozó esetében 5.2 mft legális juttatás, és 2,2mft valós járulék megtakarítás.

KINEK AJÁNLJUK?

VERSENYSZFÉRA

Kis-, közép- és nagyvállalatok egyaránt kedvezményes adózással adhatják munkavállalóiknak a Nemzeti Utalványt. Üzleti ajándékra vagy rendezvény ajándékra keres alternatívát? Megtalálta, tekintse meg egyedi ajánlatainkat!

KÖZSZFÉRA

Tekintse meg egyedi ajánlatainkat önkormányzatok, állami szervezetek, állami és önkormányzati vállalatok, oktatási intézmények számára!

CIVIL SZERVEZETEK, ALAPÍTVÁNYOK

Honorálja az önkéntességet, a társadalmilag fontos teljesítményt Nemzeti Utalvánnyal, érvényesítve a juttatás adókedvezményeit!

MAGÁNSZEMÉLYEK

Termékeinket természetesen magánszemélyek is megvásárolhatják és kitűnő alternatíva számukra a készpénz ajándék helyett, ugyanakkor a kecsegtető adókedvezményeket csak munkáltatók vehetik igénybe!

AJÁNLATKÉRÉS MUNKÁLTATÓK SZÁMÁRA

Spóroljon cégének! Bérnél kedvezőbb adózású utalványaink segítik vállalkozása költségeinek optimalizálását, segítik az értékes munkaerő megtartását és a cég munkáltatói imázsának építését. Írjon nekünk és munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Elérhetőségeink:
E-mail cím: info@nemzetiutalvany.hu
Telefonszám: +36 1 770 8800

CÉG ADATAI
SZÁMLÁZÁSI CÍM
KAPCSOLATTARTÓ ADATAI