KIHÍVÁSOK

Az ön cégénél is jelentkeznek
az alábbi problémák?

A betöltetlen álláshelyekre irányuló toborzás során nem tud kellően versenyképes ajánlatot tenni, mert sokszor az iparági konkurencia előnyösebb ajánlatot tesz vagy bérben, vagy a béren kívüli juttatások területén.

Önnek is célja, hogy növelje boltja forgalmát? Olyan eszközt keres, amely jelentős számú potenciális vásárlót hozhat cégének?

Önnek is célja, hogy növelje boltja forgalmát? Olyan eszközt keres, amely jelentős számú potenciális vásárlót hozhat cégének?

Önnek is fejtörést okoz, milyen ajándékkal lepje meg ismerőseit?

A vállalati HR célja, hogy az alkalmazott a választható béren kívüli juttatások körbében minél szélesebb választási lehetőséget kínáljon, főleg azoknak, akik a jelenlegi rendszerrel kevésbé elégedettek.

A vállalatvezetés érdekelt lenne abban, hogy a választható béren kívüli juttatások körén kívül eseti jelleggel, alkalmakhoz vagy projektekhez kötődően kis összegű ösztönző elemeket alkalmazzon.

A vállalat pozitív megítélését növelné egy kis összegű, de jól csengő juttatási forma, amellyel bevonható a juttatási rendszerbe a munkavállaló családja, közeli hozzátartozói.

Önnek is fejtörést okoz, milyen ajándékkal lepje meg ismerőseit?

Szeretne többet adni munkavállalóinak, kevesebb költséggel?

Termékeink egyes meghatározott juttatásként jelentős adókedvezménnyel adhatók a munkavállalóknak és közeli hozzátartozóiknak. Így egyszerre növelheti kollégái lojalitását és spórolhat cégének.

Ez egy 16 500 forintos nettó juttatás esetében munkavállalónként 6592 forint megtakarítást jelent a cégnek. 100 munkavállaló esetén tehát 659 200 forint megtakarítást hoz évente.

KEDVEZŐ ADÓZÁS

A munkavállalóknak utalványban kiadott juttatások kiadhatóak a bérrel megegyező adófizetés mellett, de egyes esetekben jóval kedvezőbb, 35,99% adó megfizetése mellett is kiadhatóak az SzJA tv szerinti egyes meghatározott juttatásként az alábbiak szerint:

csekély értékű ajándék (ajándékutalvány), dolgozónak, a minimálbér 10 százalékáig, évente egy alkalommal

csekély értékű ajándék (ajándékutalvány), a dolgozó bármely közeli hozzátartozójának, a minimálbér 10 százalékáig, hozzátartozónként évente egy alkalommal;

rendezvény keretein belül adható ajándék (ajándékutalvány), a minimálbér 25 százalékáig;

az üzleti ajándék.

Az Ön jelöltjének is tett már előnyösebb ajánlatot az iparági konkurencia? Hasonló bért kínál, de a béren kívüli juttatások miatt alulmarad versenyképességben?

A Nemzeti Utalvány rugalmas és gyors megoldási lehetőséget kínál. Utalványaink kis ráfordítással, ugyanakkor jelentős adókedvezménnyel biztosítanak pozitív élményeket a cég és a munkavállaló kapcsolatában. Segítenek megőrizni, javítani a bérek vásárlóerejét is.

Kollégái nem tudnak élni a SZÉP Kártya adta lehetőségekkel? Más, számukra hasznosabbnak vélt dologra költenék a juttatást?

Az átlagbért vagy ennél kevesebbet keresők számára nem megfelelők a jóléti típusú juttatások. A munkavállalóknak olyan, széles körben felhasználható juttatásra van szüksége, amely a mindennapi megélhetésüket segíti, mert ezt értékelik valódi pluszként. Erre kínál megoldást a Nemzeti Utalvány.

Bővítené kereskedelmi egységei forgalmát? Olyan eszközt keres, amely jelentős számú potenciális vásárlót jelenthet cége számára?

Az utalványok piaca jelentős Magyarországon: 4,3 millió munkavállaló élhet velük.
Ez évente mintegy 200 milliárd forintos fogyasztási potenciált jelent. A Nemzeti Utalvány segít a beváltóhelyeknek, hogy maximalizálják üzleti lehetőségeiket.

Növelné a vásárlások kosárértékét? Szeretné visszacsábítani üzletébe a vásárlókat?

A papír alapú utalványok előnye, hogy névértékükön túl további fogyasztásra ösztönöznek. Egy 1000 forint értékű utalvány beváltása átlagosan 3000 forint értékű vásárlást eredményez. A Nemzeti Utalvány tehát extra forgalmat jelent a beváltóhelyeknek.

Hogyan teheti a közszférában vonzóbbá betöltendő pozícióit? Hogyan tudja rugalmas, eseti döntésekkel kompenzálni a versenyszférához képest alacsonyabb cafeteria-keretét?

Problémáira a csekély értékű, eseti juttatások kínálnak rugalmas és gyors megoldási lehetőséget. Növelje munkavállalói elégedettségét könnyen és széles körűen felhasználható, papír alapú utalvánnyal! Munkatársait még a munkavégzéshez szükséges ruházat, cipő megvásárlásában is segítheti.

 

Hatékony családtámogatási eszközt keres kollégái elkötelezettségének növeléséhez? Tovább építené cége gondoskodó imázsát?

Évente jelentős pluszbevételt is jelenthet egy családnak a Nemzeti Utalvány. A csekély értékű ajándékot ugyanis nemcsak a munkavállalónak, hanem közvetlen hozzátartozóinak is adhatja a munkáltató kedvezményes adózással, a minimálbér 10 százalékáig.
Nagyobb összegnél az utalvány értéke (minimálbér 10%) felett adott rész bérként adózik, Illetve teljes mértékben bérként adózva is adható.

A megfelelő üzleti ajándékot keresi?

A céges rendezvényen, ajándékutalvány formájában is kiadható ajándék összege a minimálbér 25%-a, azaz 40.250 forint személyenként – legyen szó akár munkavállalóiról, akár céges vagy reprezentatív, partner-rendezvénye látogatóiról, résztvevőiről. Az üzleti ajándék szintén az egyes meghatározott juttatások közé tartozik, így a Nemzeti Utalványnak köszönhetően jelentős adókedvezmény érvényesíthető.

WEBSHOP

Látogasson el a webshopba!

Kedves Partnerünk,
E
zúton szeretnénk tájékoztatni, hogy 2023. november 2-án a Magyar Utalvány Zrt. felvásárolta az Edenred hazai leányvállalatát. A továbbiakban a vállalat új márkaként, Rewin Magyarország Kft. néven folytatja működését.

 Felhívjuk figyelmét, hogy ezzel egyidejűleg leállítottuk a Nemzeti Utalványok értékesítését. Idén év végétől már az új Rewin utalványok kerülnek kibocsátásra.

 A forgalomban lévő Nemzeti Utalványok érvényességi ideje változatlan, a vásárlóknál lévő utalványok 2023. december 31-ig fogadhatók el az üzletekben. A visszaváltási határidőt azonban meghosszabbítottuk, a Nemzeti Utalványokat 2024. február 29-ig váltjuk vissza. A visszaváltásban változás nem lesz, a megszokott helyre és módon várjuk vissza az Önöknél beváltott papírutalványokat.

 Köszönjük az eddigi együttműködést és a belénk vetett bizalmat!

 Amennyiben kérdése merülne fel, keressen minket az alábbi elérhetőségen.

 bevalto@rewin.hu

 Üdvözlettel,

Hamza Sándor vez.ig.