VERSENYSZFÉRA

Szeretne végre valamivel kitűnni a versenytársai közül?

Önnek is fejtörést okoz az év végi ajándék és juttatások adó vonzata?

Minden évben probléma az üzleti partnereinek a megajándékozása?

Szeretne olyan eszközt igénybe venni, ahol az ajándék kiválasztásának terhe nem nyomja a vállát, és a választás szabadságát a kedvező adózással kombinálhatja?

Már Ön is érzi, hogy a toborzási feladatok mellett a megtartásra is koncentrálni kell, amihez elégedett munkavállalókra van szükség?

Visszamérte már valaha, hogy a bérhez hozzáadott vagy készpénzben kifizetett juttatások mennyire maradnak emlékezetesek és mennyire szolgálják az Ön motivációs céljait?

Megtalálta a megoldást, ne keressen tovább, nézze meg, hogy milyen előnyökkel jár a munkáltatóknak és a munkavállalóknak a Nemzeti Utalvány.

A piacon ismert utalványokkal szemben a Nemzeti Utalvány papíralapú, így a készpénzhez legközelebb álló juttatási forma.

A felhasználhatósága igen széleskörű, a mindennapi megélhetést és az extra igényeket egyaránt kiszolgálja. Országosan több ezer beváltóhely csatlakozott hozzánk a helyi kiskereskedőktől, a nagy áruházláncokig. Az Önhöz legközelebbi beváltóhelyekről a Térképes kereső menüpont alatt tud tájékozódni.

A csekély értékű ajándék adózása rendkívül kedvező, a bérként adózó tételekhez képest kb fele adóteherrel számolhat. A kalkulátorunk segítségével Ön is ki tudja számolni, hogy esetenként milyen megtakarítással jár ez a vállalatának.

VIDEÓ

A munkavállaói elégedettséget növeli, hogy olyan ajándékot kapnak, amely emlékezetes, a választás szabadságát kínálja, azonnal felhasználható a kis és nagy bevásárlásnál, része lehet a családi költségvetésnek.  

Az év végi vagy évközi eseti ajándéknak legyen szó a munkavállalóiról, vagy az üzleti partnereiről hihetetlen előnyökkel indulhat. Igényelheti díszdobozban is az utalványt, gyors, egyszerű és praktikus, Önnek néhány kattintás a webshopon keresztül és rövid időn belül postázzuk a kiválasztott címleteket. Tetszés szerint tudja összeválogatni az ajándékutalványt, vagy az aktuális időszakban az iskolakezdési utalványt.

A Nemzeti Utalvány a munkáltatónak és a munkavállalónak is egyaránt hasznos, ön a közeli hozzátartozók bevonásával éves szinten jelentős összeget takarít meg a vállalatának és egyúttal növeli a munkavállalói elégedettséget és elkötelezettséget. Számos kutatást végeztünk a témában, ahol kimagaslóan szerepeltek a tartós élelmiszerek, a ruházati termékek és a műszaki cikkek iránti felhasználási igények, mely más juttatási formákban nem elérhetőek.

Utalványaink

Ismerje meg az utalványokat és tudjon meg a termékeinkről többet:

valódi pluszjuttatás a munkavállalónak

kedvezményesen elérhető termék a munkáltatónak

gyors bevételt generál a beváltóhelynek

gyors segítség

kedvezményes adózás

kézzelfogható támogatás