Beváltóhelyeknek

Vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolati form űrlapon, ahol munkatársaink megkeresik és tájékoztatják a lehetőségekről.

A szerződéses partnereink automatikusan felkerülnek a térképes keresőnkre,  ahol mód van saját logóval is megjelenni.

A Nemzeti Utalvány a hazai piac dinamikusan fejlődő papíralapú fizetőeszköze, amely körforgásban tartja a gazdaságot. A kedvező adózás mellett számos előnnyel jár a vállalatoknak az utalvány, így egyre többen csatlakoznak hozzánk munkáltatói oldalról is. Ez jelentős bevétel növekedést hozhat a vállalkozásának.

Munkáltatóknak

Látogasson el a webshopunkba, ahol minden címletben össze tudja válogatni az utalványokat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolati formon,  ahol a munkatársaink visszahívják és személyre szabottan összeállítunk egy egyéni ajánlatot.

Nézze meg a minden kérdésre kiterjedő jogszabályi hátterünk kisokost,  ahol az összes rendelkező részt összegyűjtöttük.

Kedves Partnerünk,
E
zúton szeretnénk tájékoztatni, hogy 2023. november 2-án a Magyar Utalvány Zrt. felvásárolta az Edenred hazai leányvállalatát. A továbbiakban a vállalat új márkaként, Rewin Magyarország Kft. néven folytatja működését.

 Felhívjuk figyelmét, hogy ezzel egyidejűleg leállítottuk a Nemzeti Utalványok értékesítését. Idén év végétől már az új Rewin utalványok kerülnek kibocsátásra.

 A forgalomban lévő Nemzeti Utalványok érvényességi ideje változatlan, a vásárlóknál lévő utalványok 2023. december 31-ig fogadhatók el az üzletekben. A visszaváltási határidőt azonban meghosszabbítottuk, a Nemzeti Utalványokat 2024. február 29-ig váltjuk vissza. A visszaváltásban változás nem lesz, a megszokott helyre és módon várjuk vissza az Önöknél beváltott papírutalványokat.

 Köszönjük az eddigi együttműködést és a belénk vetett bizalmat!

 Amennyiben kérdése merülne fel, keressen minket az alábbi elérhetőségen.

 bevalto@rewin.hu

 Üdvözlettel,

Hamza Sándor vez.ig.