MAGÁNSZEMÉLYEK

Az ajándékozás egy komoly felelősség, és sokszor meglehetősen nagy fejtörést okozó procedúra. Számos alkalom adódik, amikor az illem és a megszokás indítja az ajándékozási szándékot melyet néha kötelezettségként élünk meg. Sokszor a célszeméllyel nincs meg az a mély személyes kapcsolat mely alapján olyan ajándékot választhatnánk, ami valóban célba ér és örömet okoz. Számos tárgyi ajándéknak üzenete is van egyben, mely sokszor félreérthető, vagy egyszerűen csak elindít egy gondolatot, hogy vajon miért ezt választották nekem. Ilyen például az ital, vagy a drogériai termék, ami remek ajándék lehet valakinek, akit jól ismerünk és nem érti félre, de akár egy rossz üzenetet is küldhetünk vele ha nem megfelelő helyre szánjuk. Sokszor egészen pontosan tudjuk, hogy mennyit szánunk egy ajándékra, de abban az összegben semmi értelmes dolgot nem találunk. Sokszor szívesen adnánk oda a készpénzt inkább, de ez is hordoz magában kellemetlenséget, rossz üzenetet. Kínos borítékok, félreérthető pillanatok, sokan tartunk ezektől a szituációktól.

Jó hírünk van, megérkeztünk. 😊

Rém egyszerű megoldást kínálunk. Webshopunkban kiválasztja az Önnek megfelelő névértéket, megrendelése során eldönti, hogy egy szép díszdobozban legyen, vagy csak egy utalványtömb formájában és házhoz szállítjuk Önnek. Innen már semmi más dolga nincs, csak átadja a kívánt összegben a választás szabadságát, ami a legszebb ajándék egy olyan esetben, ahol a személyes kötődés nem indokol személyre szabott ajándékot. Aki ezt megkapja több ezer helyen vásárolhat, és egyaránt felhasználhatja a mindennapi szükségleteire vagy extra kiadásaira, és ezt a döntést már nem Önnek kell meghoznia. Utólag mindenki csak arra fog emlékezni, hogy ez egy jó döntés volt.

Üdvözöljük a Nemzeti Utalvány oldalán.

Bővebb információért bátran írjon nekünk, hogy segíthessünk a döntésében.

Kedves Partnerünk,
E
zúton szeretnénk tájékoztatni, hogy 2023. november 2-án a Magyar Utalvány Zrt. felvásárolta az Edenred hazai leányvállalatát. A továbbiakban a vállalat új márkaként, Rewin Magyarország Kft. néven folytatja működését.

 Felhívjuk figyelmét, hogy ezzel egyidejűleg leállítottuk a Nemzeti Utalványok értékesítését. Idén év végétől már az új Rewin utalványok kerülnek kibocsátásra.

 A forgalomban lévő Nemzeti Utalványok érvényességi ideje változatlan, a vásárlóknál lévő utalványok 2023. december 31-ig fogadhatók el az üzletekben. A visszaváltási határidőt azonban meghosszabbítottuk, a Nemzeti Utalványokat 2024. február 29-ig váltjuk vissza. A visszaváltásban változás nem lesz, a megszokott helyre és módon várjuk vissza az Önöknél beváltott papírutalványokat.

 Köszönjük az eddigi együttműködést és a belénk vetett bizalmat!

 Amennyiben kérdése merülne fel, keressen minket az alábbi elérhetőségen.

 bevalto@rewin.hu

 Üdvözlettel,

Hamza Sándor vez.ig.