A NEMZETI UTALVÁNY 5 LEGFŐBB ELŐNYE A MUNKÁLTATÓK SZÁMÁRA

A csekély értékű juttatás évente egyszer adható kedvezményes adózással a munkavállalóknak és közvetlen hozzátartozóiknak, a minimálbér 10 százalékáig. Összege 2020-ban évi 16 100 forint. Lássuk, melyek az utalvány legfőbb előnyei a munkáltatók számára!

A koronavírus-világjárvány okozta súlyos gazdasági válság felértékelt minden olyan lehetőséget, amely segíti a munkáltatók költségeinek optimalizálását. Pontosan ezt a lehetőséget kínálja a Nemzeti Utalvány, és e mellett további előnyökkel is jár.

1. KEDVEZŐ ADÓZÁS. Csökkentse cége kiadásait! Mindössze 35,99% közterhet jelent vállalkozásának a Nemzeti Utalvány. A csekély értékű juttatás a bér adómértékének feléért adható, így kiválóan alkalmas költségei optimalizálására.

2. KÉZZELFOGHATÓ JUTTATÁS. A munkavállaló a fizetésen felüli, valóban kézzelfogható juttatásként tekint a Nemzeti Utalványként kapott összegre. Az utalványnak így erős munkaerő-megtartó szerepe van.

3. EGYSZERŰSÉG. Az utalvány minden más eszköznél – így a bankkártyánál is – egyszerűbb és gyorsabb felhasználhatóságot biztosít munkavállalói számára.

4. BIZTONSÁG. A Nemzeti Utalvány kiemelten biztonságos: egyedi szolgáltatásként értékfutárt alkalmazunk az utalványok szállítására. Minden utalványt egyedi sorszámmal és vonalkóddal láttunk el. Az egyedi vonalkódokkal minden egyes utalványunk teljes életútját követjük, kibocsátástól a beváltásig.

5. MAGYAR HÁTTÉR. A Nemzeti Utalvány Zrt. 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozás. Ismeri a hazai piacot, termékpalettája a magyar munkavállalókra, munkáltatókra, illetve a Magyarországon belül kereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozásokra szabott.

Adózási, pénzügyi és munkaügyi tanácsok

A Magyar Utalvány Zrt. küldetése, hogy segítse, támogassa, könnyebbé tegye a munkavállalók, a munkáltatók és a beváltóhelyként csatlakozó partnerek életét Magyarországon. Kölcsönös előnyöket biztosítunk a juttatási piac szereplőinek, miközben minden fél számára maximalizáljuk a törvényi, piaci lehetőségeket.

Kövesse blogunkat, amelyben hetente jelentkezünk adózási, pénzügyi és munkaügyi tanácsokkal, szakértői tippekkel!