A NEMZETI UTALVÁNY 5 LEGFŐBB ELŐNYE A MUNKÁLTATÓK SZÁMÁRA

A csekély értékű juttatás évente egyszer adható kedvezményes adózással a munkavállalóknak és közvetlen hozzátartozóiknak, a minimálbér 10 százalékáig. Összege 2020-ban évi 16 100 forint. Lássuk, melyek az utalvány legfőbb előnyei a munkáltatók számára!

A koronavírus-világjárvány okozta súlyos gazdasági válság felértékelt minden olyan lehetőséget, amely segíti a munkáltatók költségeinek optimalizálását. Pontosan ezt a lehetőséget kínálja a Nemzeti Utalvány, és e mellett további előnyökkel is jár.

1. KEDVEZŐ ADÓZÁS. Csökkentse cége kiadásait! Mindössze 35,99% közterhet jelent vállalkozásának a Nemzeti Utalvány. A csekély értékű juttatás a bér adómértékének feléért adható, így kiválóan alkalmas költségei optimalizálására.

2. KÉZZELFOGHATÓ JUTTATÁS. A munkavállaló a fizetésen felüli, valóban kézzelfogható juttatásként tekint a Nemzeti Utalványként kapott összegre. Az utalványnak így erős munkaerő-megtartó szerepe van.

3. EGYSZERŰSÉG. Az utalvány minden más eszköznél – így a bankkártyánál is – egyszerűbb és gyorsabb felhasználhatóságot biztosít munkavállalói számára.

4. BIZTONSÁG. A Nemzeti Utalvány kiemelten biztonságos: egyedi szolgáltatásként értékfutárt alkalmazunk az utalványok szállítására. Minden utalványt egyedi sorszámmal és vonalkóddal láttunk el. Az egyedi vonalkódokkal minden egyes utalványunk teljes életútját követjük, kibocsátástól a beváltásig.

5. MAGYAR HÁTTÉR. A Nemzeti Utalvány Zrt. 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozás. Ismeri a hazai piacot, termékpalettája a magyar munkavállalókra, munkáltatókra, illetve a Magyarországon belül kereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozásokra szabott.

Adózási, pénzügyi és munkaügyi tanácsok

A Magyar Utalvány Zrt. küldetése, hogy segítse, támogassa, könnyebbé tegye a munkavállalók, a munkáltatók és a beváltóhelyként csatlakozó partnerek életét Magyarországon. Kölcsönös előnyöket biztosítunk a juttatási piac szereplőinek, miközben minden fél számára maximalizáljuk a törvényi, piaci lehetőségeket.

Kövesse blogunkat, amelyben hetente jelentkezünk adózási, pénzügyi és munkaügyi tanácsokkal, szakértői tippekkel!

Érdekli a nemzeti utalvány?

TOVÁBBI BLOGBEJEGYZÉSEK

A MUNKAVÁLLALÓK TIZEDE IDÉN ELŐSZÖR NEM KAPOTT SEMMILYEN BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁST

A MUNKAVÁLLALÓK TIZEDE IDÉN ELŐSZÖR NEM KAPOTT SEMMILYEN BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁST

A Nemzeti Utalvány több mint 1200 fő megkérdezésével készített cafeteria-kutatása szerint nyáron az iskolakezdés jelenti az egyik legnagyobb kiadást a…
AZ ÉV VÉGI JUTTATÁS LEGJOBB FORMÁJA: A NEMZETI UTALVÁNY

AZ ÉV VÉGI JUTTATÁS LEGJOBB FORMÁJA: A NEMZETI UTALVÁNY

Lesznek-e idén év végi bónuszok, jutalmak? Mi történik a már-már hagyományos, karácsony előtti céges rendezvényekkel, évzáró partikkal? Ha ezek elmaradnak,…
MIÉRT ÉRI MEG BEVÁLTÓHELYKÉNT CSATLAKOZNI? ÍME, A NEMZETI UTALVÁNY 7 ELŐNYE

MIÉRT ÉRI MEG BEVÁLTÓHELYKÉNT CSATLAKOZNI? ÍME, A NEMZETI UTALVÁNY 7 ELŐNYE

Fogyasztásösztönző, nagy piaci potenciállal bír, egyszerű és biztonságos – a Nemzeti Utalvány számos előnnyel bír a magyarországi beváltóhelyek számára. Miért…

Kedves Partnerünk,
E
zúton szeretnénk tájékoztatni, hogy 2023. november 2-án a Magyar Utalvány Zrt. felvásárolta az Edenred hazai leányvállalatát. A továbbiakban a vállalat új márkaként, Rewin Magyarország Kft. néven folytatja működését.

 Felhívjuk figyelmét, hogy ezzel egyidejűleg leállítottuk a Nemzeti Utalványok értékesítését. Idén év végétől már az új Rewin utalványok kerülnek kibocsátásra.

 A forgalomban lévő Nemzeti Utalványok érvényességi ideje változatlan, a vásárlóknál lévő utalványok 2023. december 31-ig fogadhatók el az üzletekben. A visszaváltási határidőt azonban meghosszabbítottuk, a Nemzeti Utalványokat 2024. február 29-ig váltjuk vissza. A visszaváltásban változás nem lesz, a megszokott helyre és módon várjuk vissza az Önöknél beváltott papírutalványokat.

 Köszönjük az eddigi együttműködést és a belénk vetett bizalmat!

 Amennyiben kérdése merülne fel, keressen minket az alábbi elérhetőségen.

 bevalto@rewin.hu

 Üdvözlettel,

Hamza Sándor vez.ig.