bevaltohelyek_1.slider (1)
NEMZETI UTALVÁNY, A KÉZZELFOGHATÓ JUTTATÁS
Bővítené kereskedelmi egységei forgalmát?
A kapcsolódó szabályok változása ellenére az utalványok piaca továbbra is jelentős Magyarországon. 4,3 millió munkavállaló élhet vele, a közvetlen hozzátartozókkal együtt akár 200 milliárd forintos éves fogyasztási potenciállal.
shutterstock_1448266919-scaled
NEMZETI UTALVÁNY, A KÉZZELFOGHATÓ JUTTATÁS
Bővítené kereskedelmi egységei forgalmát?
Vásárlóik már korábban is Önök mellett döntöttek, együttműködésünk csak tovább erősítheti ezt a köteléket! Az utalvány további fogyasztást generál: 1000 forint értékű utalványt beváltása átlagosan 3000 forint vásárlást eredményez. Dolgozzunk együtt a vásárlókért!
office-1209640_1280 1
A KÉZZELFOGHATÓ JUTTATÁS
Szeretne többet adni munkavállalóinak, kevesebb költséggel?
Termékeink egyes meghatározott juttatásként jelentős adókedvezménnyel adhatók a munkavállalóknak és közeli hozzátartozóiknak.

Küldetésünk, hogy kölcsönös előnyöket biztosítsunk a juttatási piac szereplőinek. Segítjük, támogatjuk, könnyebbé tesszük a munkáltatók, a kereskedők és a munkavállalók életét is. Legyen részese beváltóhelyi hálózatunknak és kerüljön fel ön is a térképes keresőnkre, hogy a vásárlói könnyen megtalálhassák országosan. 

MIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI
BEVÁLTÓHELYI HÁLÓZATUNKHOZ?

GYORS

Az utalvány zárt lejárati határidejének köszönhetően gyors levásárlást generál a beváltóhelyeknek, szemben a kártyás megoldásokkal melyet a felhasználók hajlamosak biztonsági tartalékként kezelni. A beváltott utalványokat gyorsan feldolgozzuk és névértékét a szerződésben garantált határidővel utaljuk át.

EGYSZERŰ

A Nemzeti Utalvány elfogadásához nem szükséges a beváltóhely részéről fejlesztés, extra beruházás. Az utalvány könnyen, gyorsan kezelhető.

BIZTONSÁGOS

Az utalványok számos könnyen felismerhető biztonsági jeggyel és UV védelemmel vannak ellátva. Minden utalványunk egyedi sorszámmal és vonalkóddal követett. A megvásárolt utalványok névértékét elkülönített számlákon kezeljük igen szigorú előírások mellett, ez biztosítja a vásárlások azonnal elérhető fedezetét.

Dolgozzunk együtt a vásárlókért!

Dolgozzunk együtt a vásárlókért! A kibocsátásra kerülő papír alapú utalványok a lejárati időn belül biztosan felhasználásra kerülnek, melynek már Ön is haszonélvezője lehet! Korábbi kimutatások alapján az utalványok beváltásakor a névértéken felül készpénzes vásárlást is eredményez, így felhasználási területtől függően 1.000 forint utalvány beváltása egy 2.800-4.500 forint átlag kosár részeként történik. Kapcsolatfelvételi lapunk kitöltését követően kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a beváltóhelyi szerződés paramétereiről, illetve megküldi a szükséges dokumentációkat a beváltóhelyi partneri szerződéshez.

RÓLUNK MONDTÁK

UTALVÁNYAINK

valódi pluszjuttatás a munkavállalónak

kedvezményesen elérhető termék a munkáltatónak

gyors bevételt generál a beváltóhelynek

gyors segítség

kedvezményes adózás

kézzelfogható támogatás

BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK

Erre figyelj az utalvánnyal kapcsolatban

Az utalvány lejárati ideje a bal oldalon, a címlet alatt található.

Az utalvány kizárólag az érvényességi időn belül használható fel.

Minden utalványt egyedi sorszámmal és vonalkóddal láttunk el.

A biztonsági jegyeknek köszönhetően kizárt a hamisított utalvány beválthatósága.

Az egyedi vonalkódokkal minden egyes utalványunk teljes életútját követjük, kibocsátástól a beváltásig.

BLOG

Nézze meg a legújabb szakmai cikket!

KAPCSOLATFELVÉTEL ELFOGADÓHELYI SZERZŐDÉSKÖTÉSHEZ

CÉG ADATAI

SAJÁT ADATOK

Kedves Partnerünk,
E
zúton szeretnénk tájékoztatni, hogy 2023. november 2-án a Magyar Utalvány Zrt. felvásárolta az Edenred hazai leányvállalatát. A továbbiakban a vállalat új márkaként, Rewin Magyarország Kft. néven folytatja működését.

 Felhívjuk figyelmét, hogy ezzel egyidejűleg leállítottuk a Nemzeti Utalványok értékesítését. Idén év végétől már az új Rewin utalványok kerülnek kibocsátásra.

 A forgalomban lévő Nemzeti Utalványok érvényességi ideje változatlan, a vásárlóknál lévő utalványok 2023. december 31-ig fogadhatók el az üzletekben. A visszaváltási határidőt azonban meghosszabbítottuk, a Nemzeti Utalványokat 2024. február 29-ig váltjuk vissza. A visszaváltásban változás nem lesz, a megszokott helyre és módon várjuk vissza az Önöknél beváltott papírutalványokat.

 Köszönjük az eddigi együttműködést és a belénk vetett bizalmat!

 Amennyiben kérdése merülne fel, keressen minket az alábbi elérhetőségen.

 bevalto@rewin.hu

 Üdvözlettel,

Hamza Sándor vez.ig.