MIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI BEVÁLTÓHELYI HÁLÓZATUNKHOZ?

1.

GYORS

Az utalvány zárt lejárati határidejének köszönhetően gyors levásárlást generál a beváltóhelyeknek, szemben a kártyás megoldásokkal melyet a felhasználók hajlamosak biztonsági tartalékként kezelni. A beváltott utalványokat gyorsan feldolgozzuk és névértékét szerződésben garantált határidővel utaljuk át.

2.

EGYSZERŰ

A Nemzeti Utalvány elfogadásához nem szükséges a beváltóhely részéről fejlesztés, extra beruházás. Az utalvány könnyen, gyorsan kezelhető.

3.

BIZTONSÁGOS

Az utalványok számos könnyen felismerhető biztonsági jeggyel és UV védelemmel vannak ellátva. Minden utalványunk egyedi sorszámmal és vonalkóddal követett. A megvásárolt utalványok névértékét elkülönített számlákon kezeljük igen szigorú előírások mellett, ez biztosítja a vásárlások azonnal elérhető fedezetét.

TERMÉKEK

A papír alapú juttatás gyorsan vásárlásra fordítható, és a munkavállaló valós, napi igényeire költhető. A Nemzeti Utalvány típusai:

NEMZETI AJÁNDÉKUTALVÁNY

Biztonságos, gyors, kézzelfogható. Valódi pluszjuttatás a munkavállalónak, kedvezményesen elérhető termék a munkáltatónak, gyors bevételt generál a beváltóhelynek.

NEMZETI ISKOLAKEZDÉSI UTALVÁNY

Az iskolakezdés jelentős teher a családnak. Adjon gyors és kézzelfogható segítséget munkavállalóinak és közvetlen családtagjaiknak! Iskolakezdési utalvány, kedvezményes adózással.

LEGKÖZELEBB 2021.04.01.-TŐL>

NEMZETI RUHÁZATI UTALVÁNY

Alsó és felső ruházat, cipők, munkaruházat vásárlására fordítható – gyorsan, komplikációk nélkül.

HAMAROSAN>

NEMZETI SZÁMÍTÁSTECHNIKAI UTALVÁNY

Számítógépek, táblagépek, monitorok, nyomtatók, kiegészítők vásárlására fordítható utalvány. Segítse munkavállalóit a digitalizációban, tegye gördülékenyebbé az otthoni munkavégzést vagy a szakmai továbbképzés lehetőségeit – kedvezményes adózással!

HAMAROSAN>

BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK

  • Az utalvány lejárati ideje a bal oldalon, a címlet alatt található.
  • Az utalvány kizárólag az érvényességi időn belül használható fel.
  • Minden utalványt egyedi sorszámmal és vonalkóddal láttunk el.
  • A biztonsági jegyeknek köszönhetően kizárt a hamisított utalvány beválthatósága.
  • Az egyedi vonalkódokkal minden egyes utalványunk teljes életútját követjük, kibocsátástól a beváltásig.

KAPCSOLATFELVÉTEL ELFOGADÓHELYI SZERZŐDÉSKÖTÉSHEZ

Dolgozzunk együtt a vásárlókért! A kibocsátásra kerülő papír alapú utalványok a lejárati időn belül biztosan felhasználásra kerülnek, melynek már Ön is haszonélvezője lehet! Korábbi kimutatások alapján az utalványok beváltásakor a névértéken felül készpénzes vásárlást is eredményez, így felhasználási területtől függően 1000 ft utalvány beváltása egy 2800-4500 ft átlag kosár részeként történik. Kapcsolatfelvételi lapunk kitöltését követően kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a beváltóhelyi szerződés paramétereiről, illetve megküldi a szükséges dokumentációkat a beváltóhelyi partneri szerződéshez.

Elérhetőségeink:
E-mail cím: info@nemzetiutalvany.hu
Telefonszám: +36 1 770 8800

CÉG ADATAI
SZÁMLÁZÁSI CÍM
KAPCSOLATTARTÓ ADATAI