Nemzeti Iskolakezdési utalvány

Biztonságos, gyors, kézzelfogható. Valódi pluszjuttatás a munkavállalónak, kedvezményesen elérhető termék a munkáltatónak, gyors bevételt generál a beváltóhelynek.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

= Nemzeti Ajándékutalvány

= Nemzeti Iskolakezdési Utalvány

= Mindkét utalványra érvényes

ajándék és kreatív shop

sportruházat
és felszerelés

ruházat

cipő

lakberendezés

Könyv sajtótermék

fotó, nyomtatás fénymásolás

optika

drogéria

műszaki cikkek

Papír írószer

Keressen rá beváltóhelyeinkre!

Böngésszen térképes keresőnkben, ahol megtalálja a szolgáltatók teljes listáját!

Ön is szeretne utalványt kapni? Írja be vállalatának nevét!

AZ UTALVÁNYRÓL

Több különböző termékkategóriára költhető, többek között élelmiszerre, ruházatra, műszaki cikkre. Beváltóhelyi hálózatunk folyamatosan bővül, kiskereskedelmi láncokkal és családi kiskereskedelmi pontokkal egyaránt.

Minőségi elfogadóhelyi közösséget építettünk, országosan több ezer beváltóhelyi ponttal. Az ismert hálózatokon túl az egyes nagyvállalati munkáltatók igényeinek megfelelően a közvetlen környezetben lévő kiskereskedőkkel is felvesszük a kapcsolatot és a helyi igényeknek megfelelően bővítjük elfogadóhelyi hálózatunkat.

Egyéni ajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kedves Partnerünk,
E
zúton szeretnénk tájékoztatni, hogy 2023. november 2-án a Magyar Utalvány Zrt. felvásárolta az Edenred hazai leányvállalatát. A továbbiakban a vállalat új márkaként, Rewin Magyarország Kft. néven folytatja működését.

 Felhívjuk figyelmét, hogy ezzel egyidejűleg leállítottuk a Nemzeti Utalványok értékesítését. Idén év végétől már az új Rewin utalványok kerülnek kibocsátásra.

 A forgalomban lévő Nemzeti Utalványok érvényességi ideje változatlan, a vásárlóknál lévő utalványok 2023. december 31-ig fogadhatók el az üzletekben. A visszaváltási határidőt azonban meghosszabbítottuk, a Nemzeti Utalványokat 2024. február 29-ig váltjuk vissza. A visszaváltásban változás nem lesz, a megszokott helyre és módon várjuk vissza az Önöknél beváltott papírutalványokat.

 Köszönjük az eddigi együttműködést és a belénk vetett bizalmat!

 Amennyiben kérdése merülne fel, keressen minket az alábbi elérhetőségen.

 bevalto@rewin.hu

 Üdvözlettel,

Hamza Sándor vez.ig.