CIVIL SZFÉRA

Az adományok gyűjtése hatalmas kihívások elé állítja a civil szervezeteket. A Magyar Utalvány Zrt. is elkötelezett a támogatások mellett, a tartós élelmiszerek, iskolaszerek, ruházati termékek és a műszaki cikkek kiemelkedő helyen végeztek a kutatások alapján, melyet a személyes tapasztalataink is alátámasztanak.

Rengeteg estben szkeptikusak az adakozók a pénz felajánlásokkal szemben, mert nem bíznak abban, hogy ténylegesen célba ér az adományuk.

Erre kínál lehetőséget a Nemzeti Utalvány Ajándékutalványa, és az  Iskolakezdési ajándékutalványa.

Mindkét termék azonnal felhasználható, papíralapú és széles körben elfogadják.

Szemben a készpénzzel egy ajándék instrumentumként szolgál, mely meghagyja a választás szabadságát, ugyanakkor igyekszik távol tartani a felhasználóját a céltól eltérő felhasználási formáktól, az uzsorától, és a kocsmai felhasználástól.

Összehasonlítva a természetbeni juttatási formákkal az adományozó szervezet válláról számos terhet vesz le, mint a beszerzés, a logisztika, és a kiválasztás felelőssége.

A modern világunk ellenére rengeteg olyan család létezik, akik még számítógéppel, akár internettel sem rendelkeznek. Az utalványainak a szerződött elfogadóhelyeken fizetőeszközként használhatók és azonnali segítséget nyújtanak.

Az adományozás mellett szeretnénk felhívni az egyesületek, alapítványok, egyházak és köztestületek figyelmét, hogy az SzJA törvény szerinti kritériumok mellett adómentesen adható reprezentációs ajándékok kiválasztása során is megtarthatja a választás szabadságát a juttatottnak, és adhatja a Nemzeti Utalvány termékeit reprezentációs ajándékként is.

A nevezett előírásokról részletesen is olvashat Jogszabályi háttér menüpontunk alatt.

TERMÉKEK

Ismerje meg az utalványokat és tudjon meg a termékeinkről többet:

valódi pluszjuttatás a munkavállalónak

kedvezményesen elérhető termék a munkáltatónak

gyors bevételt generál a beváltóhelynek

gyors segítség

kedvezményes adózás

kézzelfogható támogatás

Országosan több ezer beváltóhely csatlakozott hozzánk a kisebb és nagyobb hálózatoktól kezdve.

Kíváncsi a beváltóhelyekre?
Nézze meg a térképes keresőt.

Bővebben itt tudja megnézni a termékeinket és a felhasználhatóságukat.

Szeretne rendelni? a Webshopunkban egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja az önnek megfelelő utalványokat és címleteket.

Bővebb információérét és egyéni ajánlatért írjon nekünk és a tanácsadóink hamarosan felveszik Önnek a kapcsolatot.

Amennyiben szeretne hatékony adománnyal segíteni, úgy kérje az egyedi ajánlatunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kedves Partnerünk,
E
zúton szeretnénk tájékoztatni, hogy 2023. november 2-án a Magyar Utalvány Zrt. felvásárolta az Edenred hazai leányvállalatát. A továbbiakban a vállalat új márkaként, Rewin Magyarország Kft. néven folytatja működését.

 Felhívjuk figyelmét, hogy ezzel egyidejűleg leállítottuk a Nemzeti Utalványok értékesítését. Idén év végétől már az új Rewin utalványok kerülnek kibocsátásra.

 A forgalomban lévő Nemzeti Utalványok érvényességi ideje változatlan, a vásárlóknál lévő utalványok 2023. december 31-ig fogadhatók el az üzletekben. A visszaváltási határidőt azonban meghosszabbítottuk, a Nemzeti Utalványokat 2024. február 29-ig váltjuk vissza. A visszaváltásban változás nem lesz, a megszokott helyre és módon várjuk vissza az Önöknél beváltott papírutalványokat.

 Köszönjük az eddigi együttműködést és a belénk vetett bizalmat!

 Amennyiben kérdése merülne fel, keressen minket az alábbi elérhetőségen.

 bevalto@rewin.hu

 Üdvözlettel,

Hamza Sándor vez.ig.