KARRIER

Nézze meg ön is az aktuális állásajánlatainkat

Sales asszisztens

Főbb feladatok, munkák: területi képviselők munkájának irodai támogatása, adatbázisok kezelése kereskedelmi igazgató munkájának adminisztratív támogatása statisztikák, kimutatások és elemzések készítése szerződések menedzselése nyilvántartások készítése bejövő

Tovább olvasom

Recepciós

Főbb feladatok, munkák: napi működéssel kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása elektronikus és papíralapú dokumentumok rendszerezése (szkennelés, fénymásolás, iktatás, postai- és egyéb adminisztrációs ügyek kézben tartása) munkavállalókkal

Tovább olvasom

Kedves Partnerünk,
E
zúton szeretnénk tájékoztatni, hogy 2023. november 2-án a Magyar Utalvány Zrt. felvásárolta az Edenred hazai leányvállalatát. A továbbiakban a vállalat új márkaként, Rewin Magyarország Kft. néven folytatja működését.

 Felhívjuk figyelmét, hogy ezzel egyidejűleg leállítottuk a Nemzeti Utalványok értékesítését. Idén év végétől már az új Rewin utalványok kerülnek kibocsátásra.

 A forgalomban lévő Nemzeti Utalványok érvényességi ideje változatlan, a vásárlóknál lévő utalványok 2023. december 31-ig fogadhatók el az üzletekben. A visszaváltási határidőt azonban meghosszabbítottuk, a Nemzeti Utalványokat 2024. február 29-ig váltjuk vissza. A visszaváltásban változás nem lesz, a megszokott helyre és módon várjuk vissza az Önöknél beváltott papírutalványokat.

 Köszönjük az eddigi együttműködést és a belénk vetett bizalmat!

 Amennyiben kérdése merülne fel, keressen minket az alábbi elérhetőségen.

 bevalto@rewin.hu

 Üdvözlettel,

Hamza Sándor vez.ig.